Helyi közélet

2012.11.26. 09:32

Szabálysértési őrizetet „vásárolt” az ózdi férfi - Rendőrségi hírek Borsodból

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 25-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 25-én is több esetben történt rendőri intézkedés.Az elmúlt 24 órában megyénk útjain nem történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset, és mindössze egy anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei egy vezetői engedélyt vontak be a helyszínen ittas vezetés miatt egy sofőrtől.

Szabálysértési őrizetet „vásárolt” az ózdi férfi

Két miskolci férfi betört egy helyi ingatlan telkére, ahonnan a kályhát a hozzá tartozó csővel eltulajdonították. A rendőrök azonban elfogták őket. A Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vételük mellett lopás miatt indított velük szemben eljárást. Szintén személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést hozott a hatóság egy 35 éves miskolci férfival szemben, aki egy helyi építkezésről akart fémállványt ellopni. A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei lakossági bejelentés alapján érték tetten a tolvajt.

Hetek óta megerősítő szolgálatot teljesít a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrző Osztály állománya Miskolcon. Ennek köszönhetően már többek között számos tiltott kéjelgővel szemben intézkedett a hatóság. Ez történt vasárnap is, amikor egy 17 éves mezőcsáti lány tiltott övezetben kínálta szexuális szolgáltatásait a civil ruhás rendőröknek. A Miskolci Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette a szexmunkást.

Ózdon egy férfit ittassága miatt nem engedtek be a biztonsági őrök egy helyi nagyáruházba. A kitessékelt vevő ezután kiabálni kezdett és agresszíven viselkedett, sőt mellékhelyiségként kezelte a bolt oldalát. A helyszínre kiérkező rendőrökkel szintén támadó jellegű magatartást tanúsított, és ezt többszöri felszólítás ellenére sem hagyta abba. Az Ózdi Rendőrkapitányság a férfit garázdaság miatt szabálysértési őrizetbe vette.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában