Helyi közélet

2012.11.16. 09:27

Őrizetben az agresszív vevő: Rendőrségi hírek Borsodból

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 15-én is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 15-én is több esetben történt rendőri intézkedés.Az elmúlt 24 órában megyénk útjain személyi sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt, és hat anyagi káros ütközés jutott a rendőrség tudomására.

A szabálysértési őrizetek tekintetében sem volt eseménydús az elmúlt nap. A Sárospataki Rendőrkapitányság járőrei például egy 41 éves helyi férfivel szemben intézkedtek, mivel az agresszív módon viselkedett egy üzletben. A vevőkkel és később a rendőrökkel is támadólag fellépő férfit garázdaság miatt vette őrizetbe a hatóság. A Szerencsi és a Miskolci Rendőrkapitányság járőrei távoltartó határozat megszegése miatt intézkedtek egy-egy esetben.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen elkövetővel szemben. A tettes betört egy sajóecsegi családi ház melléképületébe, ahonnan láncfűrészt és fűkaszát tulajdonított el.

B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában