Helyi közélet

2012.11.25. 12:23

Napi horoszkóp – vasárnap 2012.11.25.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.Kos

03.21-04.20

Könnyen és nagyvonalúan szeret. Ha el tudja érni, hogy valamiben kitűnjön a többiek közül, már közelebb van a célhoz. Gyakran elég egy jó bemondás vagy egy különösen divatos smink, hogy felkeltse a figyelmét. Ezután viszont Önnek kell megragadnia a kezdeményezést. A tartózkodó férfiak szeretik, ha behálózzák őket. Félénkséggel semmire sem megy náluk. Fortély és charme - ez a hatásos fegyver.

Bika

04.21-05.21

Nem túl felemelő érzés egész nap a tévé előtt ücsörögni, sajtos szendvicset rágcsálni és üdítőt inni literszám. Különösen másnapra bánná meg. Ön kellőképpen gyenge ahhoz, hogy ha nem kényszerítik, akkor nem mozdul, ha nem kérik meg, nem cselekszik. Ne várja meg, amíg mindenkinek tele lesz a hócipője a lustaságával és az akaratgyengeségével. Találjon ki legalább délutánra valami hasznosabb és kikapcsoló időtöltést.

Ikrek

05.22-06.21

Tévézik, olvasgat, rejtvényt fejt. Nem akar elmenni ma sehova, és annak sem örülne, ha vendégek jönnének. Ez a vágya most valóra válik. Családi körben tölti a napot és jól jön egy kis lustálkodás, édes semmittevés. Lehet, hogy néhanapján egyhangúnak és unalmasnak találja partnerével az életet. Ilyenkor gondoljon arra, hogy mennyi fájdalommal is járt, amikor a mostaninál viharosabb volt a kapcsolatuk.

Rák

06.22-07.22

Kétségtelenül kiemelkedően jó ez a mai nap, ha az utóbbi időszak eseményeit nézzük. Mindenesetre az bizonyos, hogy hirtelen a figyelem középpontjába kerül, és nagyon élvezi az elismerést, egész családja Ön körül forog, lesik a kedvét. Válogathat a programok közül, de ha hallgat a szívére, párjával tölti a napot. Csodálatos élményben lehet részük, ha sikerül kettesben kimozdulniuk otthonról.

Oroszlán

07.23-08.23

A sikerben bízva mindent egy lapra tett fel. Vakmerő húzása meglepte az érdekeltet, és mivel a válaszlépésekre még várni kell, nem tudja, vajon sikerrel járt-e. Mindenesetre most már hiábavaló tovább feszítenie a húrt, a kocka el van vetve. Innentől már nincs más dolga, mint türelemmel várni. Addig is foglalja el magát valami olyan hasznos dologgal, mely elmélyíti a kapcsolatát a gyermekeivel.

Szűz

08.24-09.23

Az élet olykor nem tesz különbséget pihenő- és munkanap között. A mai nap is ilyen. Fontos értesüléseket kaphat, amelyek szorosan érintik az érvényesülését, a szakmai jövőjét. A hírek ellentmondásosak lehetnek. Szó lehet előléptetésről, külföldi kiküldetéséről éppúgy, mint felmondásról, leépítésről. Amíg biztosat nem tud, ne engedje, hogy foglalkoztassa az információ, és különösen, hogy elrontsa a hétvége hátralévő részét.

Mérleg

09.24-10.23

Kissé sajnálja, hogy hétvége van, mert ilyenkor gyakran unalmasan telik el a nap, de semmiképpen sem úgy és azok között, ahogy és akikkel szeretné. A mai vasárnap azonban másként alakul. Egyik váratlan esemény követi a másikat, majd pedig döntést kell hoznia egy fontos kérdésben. Talán egy régóta húzódó családi vita, de lehet, csak gyermeke aktuális szerelmi ügyében kéri ki a tanácsát.

Skorpió

10.24-11.22

Váratlan látogatók megzavarhatják a vasárnapi elvonultságát. Jó képet vág a dologhoz, bár ezúttal nem örül a vendégeknek. Ahányszor felkeresték, mindig valami bajt, kellemetlenséget okoztak. Összetörték a kedvenc vázáját, pénzt kértek kölcsön, partnerét arra bíztatták, hogy ne legyen olyan elnéző Önnel szemben. Előérzete most sem csal, felkészülhet – ha nem is a legrosszabbra - kisebb-nagyobb megpróbáltatásokra.

Nyilas

11.23-12.21

Ismét ráébred arra, hogy nem csupán a siker és a munka a fontos. Ez a felismerés segít Önnek abban, hogy megszabaduljon felesleges illúzióitól. Komoly beszélgetést folytat gyermekével. Önt is meglepi, hogy Önhöz fordul tanácsért, segítségért. Beszéljen vele nyíltan, őszintén. Ne erőszakolja rá az elképzeléseit. Ha az arany középutat választja, gyermekénél valóban meghallgatásra lelnek szavai.

Bak

12.22-01.20

Egy szerelem elsöprő erejűvé válik. „Tombold ki özönvíz, tombold ki magadat”. Ne is foglalkozzon mással, mint ezzel a felemelő gondolattal és érzéssel. Ha mégsem csapott volna be a ménkű, akkor se keseredjen el, más területen várhatja a „robbanást”. Ma nem zavarja meg senki az elmélyülésben, és abban, hogy élvezze mások és a saját alkotásait. Ezen a vasárnapon minden arról szól, hogy Ön kikapcsolódhasson.

Vízöntő

01.21-02.19

Nem árt, ha kicsit szelektál az emlékei között, egy-két bosszantó élményt elfelejtene, hiszen a múlton már úgysem lehet változtatni. Persze pusztán önuralommal nem könnyű a feledést meggyorsítani, de minél kevesebbszer tegye fel önmagának a „mi lett volna, ha...” kérdést. Így halványulni fognak a nyomasztó emlékek és hála a lélek öngyógyító erejének, egyhamar lemerülnek álmai világába.

Halak

02.20-03.20

Az utolsó novemberi vasárnap olyan kedélyállapottal köszönt be, amely jól illik az időjáráshoz: mindent szürkében lát majd. Mégse húzza a fejére a takarót, mintha legszívesebben ki sem dugná az orrát alóla. Egy ilyen napon bebizonyíthatja, mennyire kifejlesztette magában a problémamegoldó képességet. A melankólia ugyanis nem alkalmas az akadályok leküzdésére. Mértékletesség az evésben, hosszabb séták – ma ez tenne Önnek a legjobbat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában