Helyi közélet

2012.11.19. 17:21

MSZP: virtuális utakat építenek

Miskolc - „Milliárdos nagyságrendű közútfejlesztést ünnepel a miskolci városvezetés, noha jó, ha a tényleges munka 2015-ben elkezdődik” – mondta Lukács András, az MSZP megyei- és Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakcióvezetője hétfői sajtótájékoztatóján.

Miskolc - „Milliárdos nagyságrendű közútfejlesztést ünnepel a miskolci városvezetés, noha jó, ha a tényleges munka 2015-ben elkezdődik” – mondta Lukács András, az MSZP megyei- és Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakcióvezetője hétfői sajtótájékoztatóján.„Virtuális országot épít a Fidesz: folyamatosan azt a látszatot igyekszik kelteni, mintha a demokráciától a foglalkoztatásig, a fejlesztésektől a gazdaságig minden a legjobb úton haladna azóta. Ez nincs így, ennek éppen az ellenkezője történik. Az előző kormányzat által elindított, uniós forrásokból megvalósuló projekteket a kormányváltás után leállították, s azok jelentős részét most akarják újraindítani, úgy, mintha azokat a jelenlegi kabinet találta volna ki” – hangsúlyozták. Példaként felhozta a 26-os főút négysávúsításának folytatását, a kazincbarcikai és tokaji elkerülő út megépítését, és a megyei alsóbbrendű utak felújítását.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában