Helyi közélet

2012.11.10. 10:26

Eltévedt az erdőben Boldogkőváraljánál, rendőrt hívott

Boldogkőváralja - Eltévedt egy encsi férfi Boldogkőváralja közelében. Erről ő maga értesítette telefonon pénteken éjjel az Encsi Rendőrkapitányság ügyeletét; mint elmondta, nem tudja, hogyan juthat haza.

Boldogkőváralja - Eltévedt egy encsi férfi Boldogkőváralja közelében. Erről ő maga értesítette telefonon pénteken éjjel az Encsi Rendőrkapitányság ügyeletét; mint elmondta, nem tudja, hogyan juthat haza.Elmondása szerint egy erdős területen, valamilyen vízesés közelében tartózkodik éppen. Az encsi rendőrök 11 fővel Boldogkőváralja irányából Arka felé a patak medrét követve, lámpákkal felszerelve kezdték meg a kutatást.

Nem sokkal később, Boldogkőváraljától úgy 200 méterre, a sötétben az út szélén egy integető személyre lettek figyelmesek. A férfi elmondta, hogy ő telefonált, illetve kért segítséget. A férfit a járőrök az orvosi ügyeletre szállították, ahol az orvos megvizsgálta és megállapította, hogy nincsenek sérülései, illetve kihűlésre utaló jeleket sem tapasztalt nála.

Az vizsgálatot követően a rendőrök hazavitték a férfit.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában