Helyi közélet

2012.11.04. 13:03

„24” - Halálos gyertyaláng - Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 3-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2012. november 3-án is több esetben történt rendőri intézkedés.

Vízbe fulladt egy miskolci nő

A Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja annak az 55 éves nőnek a halálát, akit Lillafüreden a Hámori tóban találtak meg a reggeli órákban. A szakértői vélemények alapján idegenkezűség nem merült fel, így a bűncselekmény gyanúja kizárható. A halál oka vízbefulladás.

Halálos gyertyaláng

Az Encsi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja egy 92 éves gagyapáti nő halálának a körülményeit. Az eljárás adatai és a szakértői vélemények alapján az idős nő gyertyája tűzet okozott a házban. A lángok átterjedtek a szoba berendezési tárgyaira, de azok maguktól kihunytak. Az alvó nyugdíjas halálát füstmérgezés okozta, az eset során bűncselekményre utaló adat, nyom nem merült fel.

Őrizetesek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt huszonnégy órában összesen öt fatolvajt vett szabálysértési őrizetbe a rendőrség. Ezeken kívül személyi szabadságot korlátozó határozatot hozott a hatóság bolti tolvajokkal, rendzavarókkal szemben, továbbá a Sárospataki Rendőrkapitányság egy fehér-orosz állampolgárral szemben intézkedett, aki ittasan vezette járművét.

A megye útjain két súlyos egy könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában