Helyi közélet

2012.10.12. 16:43

Horváth Aladár is felszólal Miskolcon

Miskolc - A Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat október 17-én a "Hazáért, a Demokráciáért" elnevezéssel országos szintű ellendemonstrációt szervez.

Miskolc - A Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat október 17-én a "Hazáért, a Demokráciáért" elnevezéssel országos szintű ellendemonstrációt szervez.A Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat (MCNÖ) az említett napon felvonulással egybekötött demonstrációt tart Miskolcon a Szentgyörgy utca – Szinva terasz közötti útszakaszon. - derült ki többek között az esemény kapcsán tartott sajtótájékoztatón.

Eszerint jövő szerdán 14 órakor a Szentgyörgy utcai postánál találkoznak a demonstrálók és a szimpatizánsok, akik a tervek szerint délután fél 3-kor indulnak a belvárosba a miskolci Kormányhivatalhoz, ahol Horváth Aladár, a Polgárjogi Mozgalom a Köztársaságért elnöke és Váradi Gábor, a Miskolci Cigány Nemzetiségi Önkormányzat elnöke mond beszédet.

A szervezők kérik: mivel "ez egy békés demonstráció, a szimpatizánsok és menetben résztvevők ne dőljenek be semmilyen provokációnak".

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában