Helyi közélet

2012.09.28. 15:58

Nem lesz ügyfélszolgálat Sárospatakon

Sárospatak, Budapest - A forgalom csökkenésével indokolják a pataki ÉMÁSZ-iroda bezárását.

Sárospatak, Budapest - A forgalom csökkenésével indokolják a pataki ÉMÁSZ-iroda bezárását.Október elsejével bezár Sárospatakon az ÉMÁSZ NYrt.ügyfélszolgálati irodája.

Nem pataki ügy

– Ez nem csupán pataki ügy, hanem az egész kistérségé – mondja Aros János, a Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulat elnöke. – Éppen ezért levelet írtam az ÉMÁSZ Nyrt. vezetőinek, hogy legalább hetente két napon működjön ügyfélszolgálat Sárospatakon. Ha kell, akkor ehhez helyiséget és technikai felszerelést is tudunk biztosítani januárig a Sárospataki Polgármesteri Hivatalban, 2013-tól pedig a járási központban. Eddig még nem kaptam választ.

Csökkent a forgalom

– Számunkra előírják, hogy mekkora lakosságszám az, amely fölött a körzetben ügyfélszolgálati irodát kell üzemeltetni – mondta kérdésünkre dr. Boross Norbert, az ÉMÁSZ Nyrt. Kommunikációs és Szabályzásmanagement Igazgatóságának vezetője. – Miután Zemplénben több iroda is működik, ezért indokolatlan ilyen sok ügyfélszolgálat üzemeltetése. Csak idő kérdése volt, hogy mikor kényszerülünk erre a lépésre, hiszen ahhoz, hogy gazdaságosan tudjunk működni, csökkenteni kell a költségeinket. Másrészt miután egyre többen bonyolítják le az áramszolgáltatóval kapcsolatos ügyeiket telefonon vagy interneten, mérhetően jelentősen csökkent az ügyfélszolgálati irodák forgalma, ami szintén azt indokolta, hogy ezt az irodát ne tartsuk fent a továbbiakban.

Megkérdeztük dr. Boross Norbertet, hajlanak-e arra, hogy a jövőben heti két alkalommal a járási központban legyen ügyfélszolgálatuk. Erre azt a választ kaptuk, amennyiben a jövőbeni ügyfélelégedettségi felmérések ezt kérik, akkor tárgyalnak róla.

ÉM-BG

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában