Helyi közélet

2012.09.16. 11:59

Fátylat rá! harmadik adás

A Fátylat rá! vasárnapi adásában újabb két pár verseng azon, hogy milyen legyen a közös esküvő. Két rendkívül határozott menyasszony és két karakán vőlegény próbál megegyezni egymással, a cél most is az, hogy milyen körülmények között, melyikük elképzelései szerint mondják ki közösen a boldogító igent.

A Fátylat rá! vasárnapi adásában újabb két pár verseng azon, hogy milyen legyen a közös esküvő. Két rendkívül határozott menyasszony és két karakán vőlegény próbál megegyezni egymással, a cél most is az, hogy milyen körülmények között, melyikük elképzelései szerint mondják ki közösen a boldogító igent.ERIKA ÉS CSABI

Már általános iskolában is egy padban ültek, 13 éves koruk óta szerelmesek egymásba. Négy éve járnak jegyben, a romantikus lánykérésre Valentin-napon került sor. Saját bevallásuk szerint nincsenek vitáik, soha nem veszekednek. Kitartó emberek, amit elterveznek, általában meg is valósítják. Igazi klasszikus esküvőt szeretnének egyházi szertartással, hófehér menyasszonyi ruhával. Kerülik az extrém dolgokat, ezért az esküvőn sem szeretnének rendkívüli helyzetekbe kerülni.

DÓRI ÉS MÁRIÓ

A budapesti pár hét évvel ezelőtt ismerkedett meg egymással. Már a kezdetektől tervezték az esküvőt, méghozzá mindenképpen megismerkedésük hetedik évfordulójára, hiszen ez Márió szerencseszáma és egyben mezének száma is. Márió ugyanis válogatott jégkorongozó volt, és mivel mindkettőjük szívéhez közel áll a jégpálya, az esküvői ceremóniát is ide tervezték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában