Helyi közélet

2012.09.23. 09:19

CineFest: legördül(t) a függöny

Miskolc - A hatodik hivatalos James Bond-filmben az ausztrál George Lazenby vette át a világ legelegánsabb titkos ügynökének szerepét Sean Connerytől. A 9. Jameson CineFest ezzel a különleges darabbal zárult szombaton este.

Miskolc - A hatodik hivatalos James Bond-filmben az ausztrál George Lazenby vette át a világ legelegánsabb titkos ügynökének szerepét Sean Connerytől. A 9. Jameson CineFest ezzel a különleges darabbal zárult szombaton este.Érdekesség, hogy noha a Bondot alakító Lazaenbynek hét filmre volt szerződése, nem sokkal a premier előtt bejelentette: soha többé nem játssza el a 007-es ügynököt. Kár, mert számos szakember és kritikus az idén ötvenéves Bond franchise legjobbjának választotta az Őfelsége titkosszolgálatában című klasszikust, melynek szombat esti miskolci vetítése a magyarországi mozipremier is egyben.

Akik viszont még szeretnének bepillantani az idei miskolci nemzetközi filmfesztivál szó szerint záró pillanataira, azok vasárnap látogassanak el Művészetek Házába, ahol 14 órától a 2012-es JCF díjnyertes filmjeinek vetítése kezdődik.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában