Helyi közélet

2012.09.04. 15:13

Andor utca: Olvasónk szerint problémás az új út

Miskolc - Az alig másfél hónapja átadott Andor utcai szakaszon járva több problémát is észre lehet venni.

Miskolc - Az alig másfél hónapja átadott Andor utcai szakaszon járva több problémát is észre lehet venni.

Olvasónk azzal kezdte levelét, hogy szerint több úgynevezett szerelvény nincsen síkba igazítva. "Nem tudni, hogy több helyen is miért utólag kellett felbontani a burkolatot, amit ráadásul nem megfelelő minőségben sikerült (síkban) helyreállítani." - írja. Tapasztalatai szerint több helyen kavicsfelhordásos az út, s ez főleg a vékonykerekű bringások számára veszélyes.

- Amikor a lakossági fórumon fel lett vetve, hogy miért nem készül vízelvezetés a domb felőli oldalon, a válasz a hozzáértő szakértő szerint az volt, hogy itt nincs rá szükség. - fogalmazott. Pedig a helyszínen látható, hogy a laikus közlekedők kérdése igenis jogos volt. - véli.

Elég lett volna pár centi magas szegélykő is, 50-100 méterenkénti átvezetéssel. Ugyanakkor több helyen építettek be vízelvezető aknát. Nem csak a felújított szakaszon, hanem feljebb, a Görögszölő utcán is. A kérdés szerinte "csak" az, hogy a kerékpárútra miért "ilyet"?

További probléma az is, hogy a József utca fölötti részen mindig vizes az út. Valószínűleg forrás, vagy csőtörés van az út alatt. De hasonló helyzet alakul ki a Görögszölőn is van.

Az üggyel kapcsoltban kérdéseinket eljuttattuk az önkormányzat illetékeseinek, az ügyre visszatérünk!

ÉM-JLI


Kapcsolódó cikkek:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában