Helyi közélet

2012.08.06. 08:45

Ma forróság, keddtől enyhülés!

Hétfőn napközben kevés felhőre és sok napsütésre számíthatunk. Az esti órákban egy hidegfront hatására északnyugaton megnövekszik a felhőzet és itt néhol kialakulhat zápor, zivatar. A déli, délnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik - írja az idokep.hu.

Hétfőn napközben kevés felhőre és sok napsütésre számíthatunk. Az esti órákban egy hidegfront hatására északnyugaton megnövekszik a felhőzet és itt néhol kialakulhat zápor, zivatar. A déli, délnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik - írja az idokep.hu. A mai igazi nyári forróság maximum hőmérséklete 34 és 39°C között alakul.

Kedden jön a hidegfront!

Keddre virradóra megérkezik a hidegfront, mely néhány fokos enyhülést hoz, átvonulását csak kevés helyen kísérheti csapadék, ellenben megerősödik, időnként viharossá fokozódik az északnyugatira forduló szél, délután 26-33°C várható. 

Szerdán az időnként megnövekvő felhőzet mellett sok napsütésre számíthatunk, csapadék nem valószínű. Az északnyugati szelet továbbra is kísérhetik erős lökések, 26-31°C között alakulnak a maximumok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában