Helyi közélet

2012.07.26. 09:22

Nézőpont: Tapolcai mutatvány

<em>Először csodálkoztam, majd másodszor is. Azon a híren, hogy egy gazos terület havi egy millájába kerül a városnak. Mármint az, hogy ott van és ha nem is karban, de gondolom erősen kézben tartják</em>. <strong>Juhász-Léhi István jegyzete</strong>.

Először csodálkoztam, majd másodszor is. Azon a híren, hogy egy gazos terület havi egy millájába kerül a városnak. Mármint az, hogy ott van és ha nem is karban, de gondolom erősen kézben tartják. Juhász-Léhi István jegyzete.Másnap megnyugodtam, egy emberként lélegeztem fel azokkal, akik emiatt talán aludni sem tudtak - elnézést kérek - , s most már együtt dobbanhat a szív, ha a Miskolctapolcai Szabadidőparkra gondolunk. Pontosítottak ugyanis, hogy nem most, hanem akkor, amikor üzemelt. Na, akkor volt közel havi egy milka.

Pedig elképzeltem, hogy elvállalom a karban-, akarom mondani kézbentartást. Mint Lali, betoltam volna egy lakókocsit, néha lenyírtam volna a füvet, és két-három önálló alaki kiképzés után őriztem volna a helyet, mint apám negyven éve a gonosz ámerikától Lillafüredet.

Néhány kempingszék, egy pár üveg sör, néhány jóbarát, s talán máris nagyobb lett volna a haszna a park szabadidős (f)eltöltésének. Valljuk be; már akkor, amikor két esztendeje valakinek kipattant az agyából ez az ötlet, már akkor gáz volt az egész. A legnagyobb blama, hogy erre a valamire pénzt is áldozott a város. De! Lehet, hogy most minden jóra fordul, mert turisztikai attrakciófejlesztés projekt, vagy mi lesz a parkban és nem egy lakókocsi, meg Laliék. Én meg talán néhány ezer miskolcinak annyi attrakció is elég lenne, ha strandra - amolyan régibe, mint anno - járhatna a mi Tapolcánkon. Mindenféle csilivili parádét mellőzve egy normális strandra. Vagy az már nem lenne attrakció?


Miskolc - Felveri a gaz a 2010-ben átadott úgynevezett Tapolcai Szabadidőparkot.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában