Helyi közélet

2012.07.21. 17:32

Harmadik lett a Bogrács Csatában Bioszentandrás

Encs, Hernádszentandrás - Harmadik helyezést ért el Encsen a július 14-én megrendezett III. Bogrács Csatán Hernádszentandrás Csapata. A helyi biokertből termett alapanyagból készült ételek nemcsak zsűri, de a látogatók tetszését is elnyerték, így megérdemelten szerezték meg a 20 induló közül a bronz érmet.

Encs, Hernádszentandrás - Harmadik helyezést ért el Encsen a július 14-én megrendezett III. Bogrács Csatán Hernádszentandrás Csapata. A helyi biokertből termett alapanyagból készült ételek nemcsak zsűri, de a látogatók tetszését is elnyerték, így megérdemelten szerezték meg a 20 induló közül a bronz érmet.Üveges Gábortól, Hernádszentandrás polgármesterétől megtudtuk, a viadalra palóclevessel és lepcsánkával neveztek. A hagyományos krumpliból készült lepcsánka mellett, tökös és cukkinis változatot is bemutattak.

A zsűri tagjai Szőke András színész és Bede Róbert mesterszakács további támogatásukról biztosították Bioszentandrást, ami a szakmai támogatás mellett a rendezvényeken való közös megjelenést is jelenti.


Encs - Többek között tárkonyos vadragu és harcsapaprikás várta az ínyenceket Encsen a III. Bográcscsatán. 

Encs - Bográcsban, üstben, katlanban, lábasban is főhetett az étel szombaton Encsen, a III. Bográcscsatán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában