Helyi közélet

2012.06.29. 16:03

Az eredeti megállókban a Vízügynél

Miskolc - Hétfőtől ismét az eredeti megállóikban állnak meg az autóbusz járatok a Vízügyi Igazgatóságnál - tájékoztatott az MVK Zrt.

Miskolc - Hétfőtől ismét az eredeti megállóikban állnak meg az autóbusz járatok a Vízügyi Igazgatóságnál - tájékoztatott az MVK Zrt.Július 2-án, hétfőn reggel 6 órától ismét minden irányban az eredeti megállóhelyeiken állnak meg a Vízügyi Igazgatóságnál, a megállóhelyet érintő járatok. Mindez azzal is összefüggésben van, hogy jól haladnak a Vörösmarty Mihály - Soltész Nagy Kálmán utcák kereszteződésének átépítési munkálatai

Mint azt megtudtuk, a kivitelező július 31-ére befejezi a Vízügyi Igazgatóságnál a forgalmas kereszteződés átépítését. Már használhatóak az új sávok, aszfaltozzák a járdát, és az útburkolati jelek java része is fel van festve. A munkálatok teljes költsége több, mint 110 millió forint, amelyhez Miskolc város 27 milliós önrésszel járult hozzá.

ÉM-JLI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában