Helyi közélet

2012.04.25. 16:30

Kertszépítési verseny

Miskolc - A Europe Direct Miskolc nyugdíjas közösségek, idősotthonok számára hirdetett versenyt, amelyre május 15-ig lehet jelentkezni.

Miskolc - A Europe Direct Miskolc nyugdíjas közösségek, idősotthonok számára hirdetett versenyt, amelyre május 15-ig lehet jelentkezni.Az aktív idősödés és a nemzedékek közötti szolidaritás európai éve jegyében azokat a nyugdíjas közösségeket keresik, akik rendszeresen kertészkednek. A munkájukkal szebbé teszik a saját környezetüket, emellett pedig a mozgással óvják az egészségüket, pozitív hozzáállásukkal pedig a kortársaikat is ösztönzik. Az április végi nevezés után egészen augusztus 30-ig várják a kertekről elkészült fotókat, amelyeket a zsűri szeptember közepéig bírál el. A győztes pályázatot benyújtó nyugdíjas közösség egy kovácsoltvas kerti padot kap, a második helyezettet egy farönk virágládával, a harmadikat pedig álló tujával jutalmazzák. Bővebb információ a www.edmiskolc.eu internetes oldalon található. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában