Helyi közélet

2012.03.12. 13:38

Kommandósok a Pingyomon? - Megoldódott a rejtély

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrsének járőrei voltak kinn vasárnap délelőtt a Tulipán úton, mert a rendőrség tudomására jutott, hogy egy 31 éves, többszörösen körött ongai bejelentett lakcímmel rendelkező férfi ebben a kérdéses Pingyomi hétvégiházban tartózkodik.

Miskolc - A Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrsének járőrei voltak kinn vasárnap délelőtt a Tulipán úton, mert a rendőrség tudomására jutott, hogy egy 31 éves, többszörösen körött ongai bejelentett lakcímmel rendelkező férfi ebben a kérdéses Pingyomi hétvégiházban tartózkodik. A rendőrjárőr biztosította a helyszínt, majd felszólította a benn tartózkodó körözött személyt, hogy önszántából jöjjön elő. Amikor ennek eleget tett, a rendőrök elfogták és őrizetbe vették, tájékoztatta az Észak-Magyarországot Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa. A férfi ellen garázdaság, lopás és sikkasztás miatta adott ki elfogatóparancsot több hatóság is.

ÉM


Miskolc - Vasárnap, a délelőtti órákban „kommandósok rohamoztak meg egy házat a Pingyomon, a Tulipán utcában, majd később megbilincselve vittek el egy embert”, jelezte egyik olvasónk, aki örömét fejezte ki a „filmbékei akció miatt, és hogy rendőröket látni, mert szükség van rájuk”.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában