Helyi közélet

2012.02.08. 07:26

Nincs elzárt település megyénkben

Miskolc - A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Igazgatósága központi ügyeletének szerda reggeli tájékoztatása szerint jabvult az úthelyzet megyénkben, hiszen amíg tegnap ilyenkor még több település is megközelíthetetlen volt gépjárművel, most nincs egyetlen elzárt település sem.

Miskolc - A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Igazgatósága központi ügyeletének szerda reggeli tájékoztatása szerint jabvult az úthelyzet megyénkben, hiszen amíg tegnap ilyenkor még több település is megközelíthetetlen volt gépjárművel, most nincs egyetlen elzárt település sem. Hófúvásos útszakaszok azonban még vannak. Jelenleg három olyan útszakasz van Abaújban, amely járhatatlan Abaújkér és Aranyospuszta Pere és Abaújszántó, valamint Vilmány és Fony között. Félpályán járható az út Gesztely és Újharangod között. A tájékoztatás szerint megyénk útjain a látási viszonyok jók, a főutak szárazak, a mellékutak letaposott havasak.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában