Helyi közélet

2012.02.21. 08:46

Megkérdeztük: jó kezdeményezés-e a kultúrházak éjszakája?

Miskolc - A Magyar Népművelők Egyesülete önálló akcióként szervezte meg 2012-ben a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvényt. Olvasóinkat kérdeztük: jó kezdeményezés-e a kultúrházak éjszakája?

Miskolc - A Magyar Népművelők Egyesülete önálló akcióként szervezte meg 2012-ben a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvényt. Olvasóinkat kérdeztük: jó kezdeményezés-e a kultúrházak éjszakája? Bakkné Pályi Renáta gyermekeivel látogatott el az Avasi Gimnázium kézműves foglalkozására. Elmondta: a gyerekek szeretik ezt a programot, főleg amikor rajzolhatnak, ragaszthatnak. Fejleszti a kreativitásukat - tette hozzá.

"Kell egy kis kikapcsolódás, ezért tetszik ez a program. A gyerekek egyébként is szeretnek rajzolni" - válaszolta Maczkóné Oláh Dóra, akit ugyancsak a kézműves foglalkozáson kérdezett lapunk.

Szombatiné Orsolya ha teheti, a kézműves foglalkozásokra mindig eljár a gyerekkel. Amellett, hogy a gyerekek kreativitása fejlődik, ezeken a programokon jó kis csapat jön össze - mondta.

Bíróné Ágota is jó ötletnek találta, hogy a kultúrházak éjszakája keretében ilyen foglalkozásokra várják az érdeklődőket. Ők is voltak már több kézműves foglalkozáson, és a szombati rendezvényt sem hagyták ki.

Issa Andrea a lépcsőházban látta meg a program hirdetését, és örömmel jött el. Szerinte lehetne több ilyen rendezvény is.

Spisák Csaba szerint is jó lenne, ha lenne több ilyen lehetőség, ráadásul a lakótelepen, a közelben. "Szeretünk ilyenekre eljárni a gyerekekkel" - tudtuk meg.


Miskolc – Mezítlábas Impro Party, jóga, farsangi kézműves játszóház, koncertek.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában