Helyi közélet

2012.02.16. 14:14

Jobbik: Mutassa meg az alpolgármester!

Miskolc - „A Jobbik-frakció megdöbbent Zsiga Marcell országgyűlési képviselő, Miskolc fideszes alpolgármestere hétfői nyilatkozata láttán, amiben csatlakozott Matolcsi Györgyhöz, aki azt mondta, 47 ezer forintból meg lehet élni”, kezdte sajtótájékoztatóját Szegedi Márton, a Jobbik miskolci elnöke csütörtökön.

Miskolc - „A Jobbik-frakció megdöbbent Zsiga Marcell országgyűlési képviselő, Miskolc fideszes alpolgármestere hétfői nyilatkozata láttán, amiben csatlakozott Matolcsi Györgyhöz, aki azt mondta, 47 ezer forintból meg lehet élni”, kezdte sajtótájékoztatóját Szegedi Márton, a Jobbik miskolci elnöke csütörtökön. Ezen a télen 28-an fagytak halálra otthonaikban megyénkben, nekik nem volt elég ez az összeg, mondta Szegedi Márton. Zsiga Marcell a maga 1,6 millió forintos fizetésével pontosan 34 közmunkás béréből gazdálkodik havonta, és ha ez nem elég, akkor jogtalanul felvett költségtérítéssel egészíti ki a jövedelmét, tette hozzá Szegedi, aki kijelentette még: pártja Lyukóban bekameráz egy hétvégi házat, amit már bérbe vettek, és arra kérik Zsiga Marcellt, hogy költözzön be oda néhány hétre, és valóságshow-szerűen mutassa be, hogyan lehet 47 ezer forintból megélni, tette hozzá.

ÉM-SZP

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában