Helyi közélet

2012.02.29. 10:22

Hamarosan postáznak

Tokaj - LEADER pályázatok: Hamarosan postázzák a befogadó határozatokat.

Tokaj - LEADER pályázatok: Hamarosan postázzák a befogadó határozatokat.Negyvennégy pályázat érkezett a tavaly évvégén meghirdetett három célterületre a Dél-Zempléni Nektár LEADER térségében.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal az összeférhetetlenségi szabályok miatt hét kérelem ügyintézését vette át, a többi, helyben feldolgozott harminchét kérelem esetében munkaszervezetünk már túl van a hiánypótlások kezelésén – közölte Dóka János, a D. Z. Nektár Leader Nonprofit Kft. munkaszervezet-vezetője.

Az előzetes helyszíni szemlék is lezajlottak már, így hamarosan postázni fogják a befogadó határozatokat. Ezek kézhezvételét követően a projektgazdák –a támogatási döntést megelőzően- saját felelősségre akár el is kezdhetik az adott beruházás megvalósítását. A rövid határidők eredményeként már a 2012-es év első félévében számítani lehet a támogatási határozatok kiküldésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában