Helyi közélet

2012.01.18. 17:06

Értelmes párbeszéd a DIP-ben

Miskolc - Közös ügyeiket rendezendő, közgyűlést tartott szerdán a DIGÉP Ipari Park menedzsmentje és az ipari  park tulajdonosi köre.

Miskolc - Közös ügyeiket rendezendő, közgyűlést tartott szerdán a DIGÉP Ipari Park menedzsmentje és az ipari 

park tulajdonosi köre.

- A szerdai találkozó üzenete az, hogy kialakult egy konszenzus a tulajdonosok és a DIGÉP Ipari Park menedzsmentje között. Ez előrelépés! - nyilatkozta az Észak-Magyarországnak, Ács András, a DIGÉP Hungary ügyvezetője. - Körvonalazódik, hogy milyen lépéseket teszünk az ingatlanmegosztás kapcsán, ugyanakkor a villamosenergia szerződés kapcsán is rendeződni látszik a helyzet. Ennek kapcsán az ipari park tulajdonosa előkészít egy előterjesztést, amelyet a következő, 2-4 hét múlva esedékes közgyűlésen hagyhatnak jóvá a tulajdonosok.

Ács András hozzátette, hogy jó érzésekkel távozott a szerdai közgyűlésről, ahol ahogy fogalmazott; "értelmes párbeszéd zajlott" a felek között.

Összekovácsolódott a társaság

- Ha van egy tulajdon, akkor azzal kötelezettségek is járnak. Még akkor is, ha tudjuk, hogy milyen nehéz helyzetben vannak a vállalkozások - hangsúlyozta a DIGÉP Hungary ügyvezetője. - Ennek ellenére alapkérdés, hogy fejleszteni kell és muszáj! Nagyon örülök annak, hogy a tulajdonosok között egyetértés van a korábbi vitás ügyekben és végre összekovácsolódott a társaság.A közel hetven cég által "lakott" DIGÉP Ipari Parkban jövője kapcsán egyébként ismét szóba került, hogy a Miskolc Holding - esetleg - átveszi a működő vagyont, azonban konkrétumok még nincsenek az ügyben, hiszen várja a DIP menedzsentje a Holding és a város képviselőit Diósgyőrbe.

(JLI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában