Helyi közélet

2011.12.17. 11:28

Vitték a gázórát és a kerítést is a borsodi fémtolvajok

Taktakenézen  - A szolgáltató tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint Taktakenézen egy jelenleg lakatlan házban gázszivárgást észleltek.

Taktakenézen  - A szolgáltató tett bejelentést a Szerencsi Rendőrkapitányságra, miszerint Taktakenézen egy jelenleg lakatlan házban gázszivárgást észleltek. A helyszínre kiérkező rendőrök azt tapasztalták, hogy a ház gázóráját ismeretlen tettes eltulajdonította, majd annak helyére egy vízcsapot szerelt. Az adatgyűjtés során az is megállapítást nyert, hogy a gázórán kívül az utcafront felőli zöld színű vas kerítést is leszedték és eltulajdonították.

A tanúkutatást követően információ merült fel arra vonatkozóan, miszerint láttak egy fehér színű platós kisteherautót közlekedni a településen, melyen fémhulladékot vittek és a zöld kerítés is rajta volt. A kisteherautó mögött egy személyautó is haladt, amelynek utánfutóján szintén fémhulladékot szállítottak. A Miskolci Rendőrkapitányág járőrei ellenőrizték a két gépkocsit, valamint a benne a tartózkodó négy taktakenézi személyt, melynek során kiderült, hogy a fémhulladékot már leadták két átvevő helyen. A rendőrség lopás miatt folytat eljárást.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában