Helyi közélet

2011.12.13. 12:30

Hazatérése előtt meglátogatta a polgármester a belvárosi gázlobbanás sérültjét

Miskolc - Szerdán hazaengedik a kórházból szikszói otthonába a szeptemberi, belvárosi gázlobbanás sérültjét.

Miskolc - Szerdán hazaengedik a kórházból szikszói otthonába a szeptemberi, belvárosi gázlobbanás sérültjét.

Kriza Ákos polgármester és Csiba Gábor főigazgató főorvos érkezett látogatóba kedd reggel az égési osztályon betegágyában fekvő Horváth Zoltánhoz, aki a szeptember 15-i miskolci gázlobbanásban sérült meg. (Mint ismert, társa a balesetben egy hét múlva elhunyt.)

Bár Horváth Zoltán még hosszú rehabilitációnak néz elébe, három hónap után szerdán elhagyhatja a kórházat. Mint azt látogatóinak a média népes csapata előtt elmondta: már sokkal jobban érzi magát, karjaiba is kezd visszatérni az erő. Ezt a polgármester is igazolta, mondván, örül, hogy sokkal jobb állapotban látja, mint közvetlenül a sérülés után a mentőben - tudniillik ő is szemtanúja volt a balesetnek, s a sérült sorsát is figyelemmel kísérte. Kriza Ákos ezúttal vásárlási utalványt adott át Horváth Zoltánnak, hozzájárulva a karácsonyához, amelyet már családi körben tölthet el. Búcsúzóul pedig az ideinél boldogabb új esztendőt kívánt.

ÉM-SzK


Hamarosan hazatérhet a megégett férfi

Miskolc - Előreláthatólag a jövő héten hazatérhet a kórházból az a férfi, aki munkatársával együtt szenvedett súlyos égési sérüléseket szeptember közepén, amikor Miskolc belvárosában méteres lángok csaptak fel egy munkagödörből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában