Helyi közélet

2011.12.07. 19:31

Elindult a digitális televíziós szolgáltatás Miskolcon

Miskolc - Az Antenna Hungária a régióban 7 telephelyről indítja el a digitális sugárzást.

Miskolc - Az Antenna Hungária a régióban 7 telephelyről indítja el a digitális sugárzást.

Miskolc Polgármesteri Hivatala és az Antenna Hungária Zrt. szervezésében Dr. Kriza Ákos polgármester és Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója részvételével indították el a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatást Miskolc körzetében szerdán.

Miskolc/Avas digitális adón kívül az Antenna Hungária a régióban további 6 telephelyről indítja el a digitális sugárzást: Aggtelek/Perkupa, Fehérgyarmat/Penyige, Eger, Sátoraljaújhely, Fony és Sály. Az eseményt a digitális átállásról szóló szakmai workshop követte, melyben a cég beszámolt be a digitális földfelszíni szolgáltatással és annak vételével kapcsolatos fő tudnivalókról.

A rendezvényen élő szolgáltatás-bemutató keretében mutatták be a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatást. Az adókörzetekben akár szoba antennával vehető adások skáláját több csomagban teszik elérhetővé a fogyasztók számára, a hét csatornát a megfelelő dekóder vagy TV készülék segítségével ingyenesen, míg további 24-et előfizetéssel - tudtuk meg. A hálózat fejlesztése további adók üzembe állításával bővül a közeljövőben - jelezte Jean-Francois Fenech, az Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója.

ÉM-PGY

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában