Helyi közélet

2011.10.04. 09:59

Indiánnyár szárazfű tüzekkel

Miskolc - Hetek óta nem esett eső a Miskolci Tűzoltóság működési területén. Ennek, és a relatív meleg időjárásnak köszönhetően a növényzet kiszáradt. Művelt, és műveletlen földterületeken közel húsz esetben csaptak fel a lángok az elmúlt héten. - tájékoztattak a Miskolci Lánglovagok.

Miskolc - Hetek óta nem esett eső a Miskolci Tűzoltóság működési területén. Ennek, és a relatív meleg időjárásnak köszönhetően a növényzet kiszáradt. Művelt, és műveletlen földterületeken közel húsz esetben csaptak fel a lángok az elmúlt héten. - tájékoztattak a Miskolci Lánglovagok.A Miskolci Tűzoltóság ezért felhívja a lakosság figyelmét, hogy továbbra is érvényben van az erdőterületekre, azoktól mért 200 méteres övezetekre, valamint az út menti fásításokra augusztusban kihirdetett tűzgyújtási tilalom. A belterületekre vonatkozó tűzgyújtási szabályokról (szabadtéri égetésekről) ugyanakkor tájékozódjon mindenki az adott önkormányzatnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában