Helyi közélet

2011.09.07. 15:36

Szexuális terror Borsodban: Mocskos játékot űzettek a gyerekekkel

Debrecen - A debreceni táblabíróságon a gyermekeikkel szexuálisan is erőszakoskodó szülők és nagypapa ügye.

Debrecen - A debreceni táblabíróságon a gyermekeikkel szexuálisan is erőszakoskodó szülők és nagypapa ügye.

Óvodás koruktól kezdve megdöbbentő szexuális terrornak voltak kitéve azok a gyerekek, akiknek szülei és nagyapja csütörtökön – a másodfokú eljárás keretében – áll a bíróság elé a Debreceni Ítélőtáblán. M. Bélát, feleségét és a férfi apját a Borsod megyei bíróság elsőfokon 14, 12, valamint 10 év fegyházzal sújtotta folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszakért.

A rendőrség azután kezdett nyomozni ellenük, hogy a házaspár fiai – akik közül a legidősebb is csak általános iskolás még – nevelőszülőkhöz kerülve elárulták: szüleik utasítására éveken át meztelenre vetkezve kellett nézniük azok közösüléseit, az éjjeli pornócsatornát, ráfeküdni széttárt combú anyjukra, sőt kézzel, szájjal ingerelni a felnőtteket, és egymást. De az is megtörtént, vallották a fiúk tényszerűen és egybehangzóan, hogy apjuk és nagyapjuk közösülni próbált velük, sőt a szájukba kellett venniük a család kankutyájának péniszét.

A büntetőeljárás során a vádlottak a megbánás legcsekélyebb jelét sem mutatták, a bűncselekmények elkövetését tagadják. A tábla csütörtökre zárt ülést rendelt el.

HBN–RaL


Miskolc - Négy kisfiú esett áldozatul a családi szexpartiknak, vallomásuk alapján ítélt a bíróság.

Miskolc, Rásonysápberencs - Összesen harminchat évnyi fegyházbüntetést kapott egy rásonysápberencsi család három tagja, mert gyermekeikkel fajtalankodtak. Mindhármukat szemérem elleni erőszak minősített esete miatt ítélte el a bíróság, de az elsőrendű vádlottat - az apát - súlyos testi sértés és állatkínzás miatt is bűnösnek találták. Az ítélet nem jogerős.

Miskolc - Egymással és a kutyával is játszaniuk kellett a szexuálisan bántalmazott kisfiúknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában