Helyi közélet

2011.06.13. 15:28

Fotók: A DVTK gólja Orosházán

<p>Nézze meg a képsorozatunkat a Diósgyőri VTK utolsó másodosztályú találatáról!</p>

61. perc: Egy előre vágott labdát Pál Sz. csúsztatott meg, Arze startolt rá, megelőzte a kifutó kapust is a tizenhatos előterében, aki felrúgta a bolíviait. Molnár kapus is pirosat kapott. 

64. perc: Szabó Tamás helyett Bordás Sándor folytatja az orosházi kapuban.

66.  perc: Szabadrúgásból, 22 méterről Budovinszky a sorfal mellett a kapu jobb oldalába csavarta a labdát, a kapus hozzá sem tudott érni, 0-1. 


Az NB II Keleti csoportját megnyerő Diósgyőri VTK Orosházán fejezte be a bajnokságot és természetesen a diósgyőri szurkolók sem hiányoztak az idényzáróról. Nézze meg a fotókat és a videókat!


"Nagyon kevés volt a jó teljesítmény a csapatban" - kezdte nyilatkozatát Benczés Miklós a labdarúgó NB II. Keleti csoportjának utolsó fordulójában az orosházi vereség után.


A Diósgyőri VTK bajnokcsapata az idei NB II-es bajnokság, szombati utolsó fordulójában, Orosházán, történetének 900. másodosztályú (II. liga, NBB, NB II, NB I/B) mérkőzésén lépett pályára. Az Orosháza FC vs. Diósgyőri VTK találkozóról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on 18 órától!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában