Helyi közélet

2010.10.01. 19:04

"Betelt a pohár" a virágpiac kereskedőinél

<p>Miskolc - "A kialakított parkolók kizárólag parkolási céllal vehetők igénybe".</p>

"A sok probléma elveszi az emberek kedvét a piacra járástól” – panaszolta a miskolci virágpiac kereskedői nevében Tóthné Németh Éva péntelen, a Búza téri piacon. Sok a kivitelezésbeli hiányosság, magas a bérleti díj, kevés és drága a parkoló, sok az illegális mozgóárus, nincs rendőr – sorolta problémáikat. Hiába írtak az önkormányzatnak, az APEH-nek nem jött válasz, egyedül a Közterület Felügyelet igyekezett segíteni gondjaikon – fejtette ki. Kifogásolták azt is, hogy a parkolóban mindszenti virágpiacot tervez információik szerint az önkormányzat.

Nem szerveznek

A Régió Park Miskolc Kft. a Miskolc, Búza téri piacon nem szervez Mindenszentek-i – Halottak napi virág-, koszorú árusítást, illetve ilyen célra nem tervezte bérbeadását és nem is adja bérbe a területet. A kialakított parkolók kizárólag parkolási céllal vehetők igénybe a fent megnevezett időpontokban – áll a kft csütörtöki közleményében.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában