Helyi közélet

2010.09.27. 07:52

Önkormányzati választás 2010 | Vita a vitáról

<p>Miskolc - Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Miskolci Városi Televízióban fog szerepelni - adta hírül Miskolc város önkormányzatának sajtóközleménye.A sajtóközleményben mindezt ugy értelmezik, mintha a miniszterelnök a négyévenként szokásos polgámesterjelölti vitától elzárkózó fideszes polgármesterjelöltet, dr. Kriza Ákost helyettesítené.</p>

Káli Sándor szerint a vitától való elzárkózás önmagáért beszél. Orbán Viktort viszont tiszteli, mert példamutató csapatkapitányként viselkedik azzal, hogy eljön Miskolcra.

Egyelőre még tisztázatlan, hogy Orbán Viktor kizárólag egyedül kíván megszólalni a városi tévében, vagy akár kiül a város első emberével, Káli Sándorral egy beszélgetésre. A miniszterelnök kommunikációs stábja a hét elején jelenti be személyes igényeit a miskolci szerepléssel kapcsolatban a városháza közleménye szerint. "Én mindenképp várom a miniszterelnök urat, akár polgármesterként a városházán, akár egy szakmai vitára a televízióban polgármesterjelöltként" – jelentette ki Káli Sándor.

 

Ezek is érdekelhetik