Helyi közélet

2010.09.24. 16:33

Önkormányzati választás 2010 | Ingyen parkolást ígérnek

<p>Miskolc - Teljesen ingyenessé a parkolást a miskolci autósok számára a Szemléletváltást Miskolcon Egyesület, amennyiben a választási eredmények alapján kellő szerepet kap a városvezetésben. Amiből viszont semmiképp sem enged a SZEME, hogy minden miskolci autós egy, választása szerinti övezetben ingyen parkolhasson.</p>

Erről tartott sajtótájékoztatót Miskolcon pénteken Hircsu Ákos, az egyesület polgármesterjelöltje, stílusosan egy belvárosi parkolóban, a Mindszenti temető mellett, „ahol még a kegyelet pillanataiban is azért kell izgulniuk az embereknek, hogy le ne járjon a parkolójegyük”.

A kérdésre, a kieső bevételt mivel pótolná, elmondta: biztos forrásból tudja, hogy tavaly 17 millió forint nyeresége volt a Régió Park Kft-nek, ezt „áldoznák föl”. Továbbá a miskolciak teljesítményadójából, amelynek behajtására (nem tudni, mi okból) jelenleg nem helyez súlyt az önkormányzat.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában