Helyi közélet

2010.09.25. 18:17

Önkormányzati választás 2010 | Fogadj örökbe egy hirdetőtáblát!

<p>A Lehet Más a Politika ismét azok segítségére számít, akiktől eddig is a legtöbb támogatást kapta: a választóktól kér anyagi támogatást, hogy kampányát folytatni tudja.</p>

Míg a kormánypártok és a szocialisták plakáterdővel borítják be a közterületeket, addig az LMP csak nagyon korlátozott számú hirdetéssel képes megjelenni. Az ökopárt nem kíván hirdetési versenyre kelni ezekkel a pártokkal, mert ilyen mértékű kampányt tisztességes forrásokból nem lehet finanszírozni, ezzel tehát a Fidesz és az MSZP önmagáról állítja ki a korrupciós bizonyítványt. 
 
Az LMP azt kéri a választóktól, anyagi támogatásukkal segítsék a pártot abban, hogy több emberhez, több háztartásba juttathassa el üzenetét: tiszta lappal indul az önkormányzatokba, ahol továbbra is nyíltan és feddhetetlenül beszél a korrupciókról, és konkrét programot kínál a közélet megtisztítására. Ezért kéri a választópolgárokat, hogy kapcsolódjanak be az LMP örökbefogadási programjába, melynek részleteiről a http://lehetmas.hu/tamogatom/ oldalon olvashatnak.
 
Az ökopárt a támogatásért árgaranciát ígér: ha politizálásával csalódást okoz, visszafizeti az adományokat.