Helyi közélet

2010.09.16. 19:24

Motoros rendőrők és járőr-gépkocsi vezetők vetélkedtek

<p>Miskolc - A B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Kiképzőbázisának pályáján közlekedésbiztonsági versenyt rendeztek, amire kassai zsaruk is meghívást kaptak.</p>

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság megalakulása óta (1992) - a Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályával közösen - már több alkalommal volt házigazdája közlekedés-biztonsággal kapcsolatos vetélkedőnek. Ebben az évben is megrendezésre került megyénkben a „Legjobb rendőri motorkerékpár-vezető” cím elnyeréséért indított járőrverseny, amely párhuzamos a rendőri gépjárművezetők vetélkedőjével. A verseny KRESZ-elméleti és ügyességi pálya teljesítéséből állt, egyéni és csapat kategóriában került megszervezésre.

A viadalon a helyi rendőrkapitányságok 2 fős csapattal nevezhettek, ugyanakkor a rendezvényre meghívást kaptak a Kassai Kerületi Rendőrségi Igazgatóság munkatársai is, akik 2 fős gépkocsizó járőr csapattal, illetve egy motorkerékpáros versenyzővel képviselték magukat.

Végeredmény, hamarosan!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában