Helyi közélet

2010.09.03. 13:18

Egy nap, három tragédia Borsodban

<p>Kazincbarcika, Rudabány, Sajószentpéter - Szeptember első napján három tragikus esemény is történt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.</p>

- A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálja egy haláleset körülményeit.

A rendelkezésre álló információk szerint egy 68 éves felsőnyárádi férfi szerdán a délutáni órákban a lakása udvarán lévő vízaknába fulladt. Az elsődleges megállapítások szerint baleset történhetett, bűncselekményre utaló adat, nyom nem merült föl. A körülményeket szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.


Szintén szerdán a koradélutáni órákban a KazincbarcikaSajószentpéter közötti nyílt vasúti pályán egy 17 éves kazincbarcikai fiatalember öngyilkossági szándékkal a vonat elé lépett.

Az arra haladó mozdony a fiatal férfit elgázolta, aki a helyszínen életét vesztette. Az elsődleges vizsgálat során megállapítást nyert az öngyilkossági szándék, mert a fiú búcsúlevelet hagyott hátra. A körülményeket közigazgatási eljárás keretében a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja.


Halálos közlekedési baleset történt a Szuhogy és Rudabánya közötti útszakaszon szerdán a koraesti órákban.

Az elsődleges információk szerint egy 72 éves rudabányai férfi oldalkocsis motorkerékpárjával közlekedett az útszakaszon. Eddig tisztázatlan körülmények miatt az idős ember lehaladt járművével az útról, majd a füves vízelvezető árok oldalának ütközött. Ennek következtében leesett a motorról és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott. A baleset körülményeit szakértő bevonásával a főkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

- B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában