Helyi közélet

2010.09.28. 10:44

Csütörtökön indul a fűtés Miskolcon

<p>Miskolc - Várhatóan szeptember 30-án a délutáni órákban beindul a fűtésszolgáltatás - tájékoztatta a Borsod Online-t a MIHŐ Kft.</p>

A távfűtési rendszerrel rendelkező  lakóközösségek az időjárás függvényében bármikor, írásban kérhetik a MIHŐ Kft. (3534 Miskolc, Gagarin u. 52. sz. fax: 46/533-153) műszaki ügyeletén a fűtésszolgáltatás beindítását.

Azoknál a lakóközösségeknél, akik a MIHŐ Kft.-vel megállapodást kötöttek, a távfűtés beindítását a külső hőmérséklet alakulásának függvényében a távhőszolgáltató külön, ezirányú kérés nélkül végzi.

A megállapodásban rögzítettek szerint a MIHŐ Kft. akkor indítja be a fűtésszolgáltatást, ha a napi középhőmérséklet előreláthatólag három egymást követő napon 12 celsius fok alatti, vagy egy napra 10 celsius fok alá süllyed. 

meteorológiai előrejelzések elemzése eredményeként társaságunk szeptember 30-án csütörtökön, a délutáni órákban beindítja a fűtést, melyet  szakaszosan működtet mindaddig, amíg a külső átlaghőmérsékleti adatok ezt lehetővé teszik.

A lakóközösségek ettől eltérő módon is rendelkezhetnek, egy hőközponthoz tartozó kör esetében írásban, a fűtési megbízattakon vagy közös képviselőn keresztül.

A közületek továbbra is a szokásos módon igényelhetik a fűtésszolgáltatást - áll aMIHŐ Kft. portálunkhoz eljuttatott közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában