Helyi közélet

2010.09.25. 10:08

A bolti partizán és a viperás diák

<p>Boldogkőváralja, Bőcs, Encs, Miskolc - "<em>Majd egyszer kifizetem</em>" – mondta a bolti tolvaj a pénztárosnak, továbbá a napokban újabb mohó mohásokat fogtak el a rendőrök egy iskolába induló diák, pedig viperával csapta le haragosát.</p>


Bolti partizán Miskolcon

Egy bőcsi férfi a napokban betért egy miskolci élelmiszerboltba kalácsot és sajtot tett a kosarába, majd megbontott egy fél literes Partizán névre keresztelt szeszes italt. A pénztárnál közölte, hogy most éppen nincs nála pénz, ezért az általa kiválasztott termékeket majd egyszer kifizeti, és távozni akart. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt indított szabálysértési eljárást a bolti partizánnal szemben.


Viperás diák a Búza téren

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy fiatalkorú fiúval szemben. Az adatok szerint az elkövető még szeptember 21-én reggel hét órakor a miskolci Búza téren teleszkópos bottal megverte haragosát. A két diák éppen iskolába tartott, amikor szembe találkoztak egymással, majd a támadó egyből ütlegelni kezdte a másikat, aki könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.


Miskolci telefonbetyár

Egy miskolci férfi el akarta adni mobiltelefonját, azonban a tranzakció végén pénz és készülék nélkül maradt. Az eladó ugyanis megbízta alkalmi ismerősét, hogy kapcsolatai révén segítsen neki értékesíteni a készüléket. A közvetítő azonban sem a pénzt sem a készüléket nem vitte a megbeszélt helyre és időpontban. A Miskolci Rendőrkapitányság sikkasztás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az elkövetővel szemben.


Mohó mohások

Újabb moha tolvajokat fogtak a rendőrök Boldogkőváralján. Egy 34 éves nővel és egy 36 éves férfival szemben folytat nagyobb értékre elkövetett lopás miatt eljárást az Encsi Rendőrkapitányság. Az elkövetők a település közelében lévő erdőből gyűjtötték be a majd 101 kilogrammnyi mohát, ezzel közel 300 000 forintos kárt okoztak a tulajdonosnak. Az Encsi Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni az ügyet. 

- B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Iroda -


Viperával verte haragosát a miskolci diák

fuggetlen | 2010.09.24 13:04
Miskolc - Felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy miskolci diákkal szemben. A fiatalkorú fiú viperával ütötte haragosát, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

Ismét mohatolvajokat fogtak Borsodban

fuggetlen | 2010.09.24 12:54
Boldogkőváralja - Újabb mohatolvajokat fogtak a rendőrök Boldogkőváralján. Egy 34 éves nővel és egy 36 éves férfival szemben folytat nagyobb értékre elkövetett lopás miatt eljárást az Encsi Rendőrkapitányság. Tettükért akár öt évet is kaphatnak.

Ezek is érdekelhetik