Helyi közélet

2010.08.13. 11:26

Miskolc a Vörösmartyról

<p>Miskolc - A belváros legnagyobb panelházas övezete a Vörösmarty városrész, régen csal lakótelepnek hívtuk. Sokat lendített a panelrekonstrukció az összképen.</p>

A belváros legnagyobb panelházas övezete a Vörösmarty városrész, régen csal lakótelepnek hívtuk. Sokat lendített a panelrekonstrukció az összképen. Az akkori bérházak a hetvenes években épültek, Miskolcrégi negyedéből jókora részt lebontottak, hogy helyet adjanak ennek a csodának. Ami jó, hogy az itt lakók gyalogszerrel könnyen eljuthatnak
fontos objektumokhoz.

De itt élni? Maximum kényszerből. A hangzavar kritikán aluli és nem a gépjárműforgalom által kibocsájtott zajra gondolok.
Évekkel ezelőtt még tervben volt egy mélygarázs építése a a tér alá, ami nem úgy néz ki, hogy meg is valósul, bár igazán hasznos lenne. Tipikus lakótelep, rengeteg autó, kevés parkoló. Parkolóházak vannak a közelben, de a jó magyar nem szívesen parkol ablakától 10 m-rel messzebbre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában