Helyi közélet

2010.04.08. 14:33

Választás 2010 | Kérdőívek, szórólapok

<p>Miskolc - Nem igaz, hogy a miskolci választók apolitikusak, jelentette ki a miskolci 2. sz. választókerület fideszes jelöltje, dr. Zsiga Marcell, a választókerületben folytatott felmérés tapasztalatai alapján.</p>

Az 15 000 miskolci családhoz eljuttatott kérdőívből 1700-at küldtek vissza, ráadásul, amint azt a jelölt a válaszokból leszűrte, a miskolciak hasonló problémák megoldását sürgetik, mint amelyeket a Fidesz is fontosnak tart: közbiztonság, a korrupció visszaszorítása, adócsökkentés, az egészségügy rendbetétele.

A csütörtöki sajtótájékoztatón, ahol mindez elhangzott, arról is szó volt: a napokban „aljas, mocskos rágalmakat” tartalmazó szórólapokat terjesztettek a rivális pártok dr. Zsiga Marcellről. Így ő a Választási Bizottsághoz fordult, amely az egyik szórólap terjesztésétől eltiltotta az MSZP-t. A másik szórólappal kapcsolatban a jelölt büntetőfeljelentéssel élt.

ÉM-SzK

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában