Helyi közélet

2010.04.19. 15:14

Számlanyitás és nyeremény: esély egy Alfa Romeo MiTo-ra - a Citibank ajánlata Miskolcon is

<p>Miskolc - A Citibank számlanyitási promóciójáról beszélgettünk Iván Magdolnával, a Citibank miskolci fiókjának vezetőjével.</p>

Miért indították ezt az akciót?

Tapasztalatból tudjuk, hogy még ha találkoznak is az emberek egy-egy vonzó bankszámla ajánlattal, a bankváltással kapcsolatos teendők eltántoríthatják őket attól, hogy igénybe vegyék a kedvezőbb szolgáltatást. A Citibank kiemelkedő ajánlatai ismeretében, továbbá a nemrégiben bevezetett egyszerűbb bankváltással reméljük, sokan fognak új Citibank-számlát nyitni. A különféle ügyféligényhez igazodó, vonzó bankszámlacsomagjainkhoz most egy promóciós játékot is indítottunk, amelynek nyereménye egy Alfa Romeo személygépkocsi.

Miről szól pontosabban ez a promóció?

Számlanyitási promóciónk keretében egy piros Alfa Romeo MiTo 1,4 Junior autót lehet nyerni. Erre azoknak az új Citibank ügyfeleknek van esélyük, akik a 2010. április 1 és június 21. közötti időszakban lakossági bankszámlát nyitnak az ország bármelyik Citibank-fiókjában, illetve azoknak a már meglévő, lakossági bankszámlával rendelkező Citibank ügyfeleknek, akik új, lakossági számlát nyitó ügyfelet ajánlanak. Ezek az ügyfelek SMS-ben megtippelhetik a június 27-ei valenciai Forma 1-es futam leggyorsabb versenykörét, akik közül a legpontosabban tippelő és a részvételi feltételeknek megfelelő ügyfél megnyeri az autót.

Mik a számlanyitás feltételei?

Bármilyen Citibankos lakossági bankszámla nyitásával, így a Citibank 0 Ft-os bankszámlákéival is lehetőség nyílik a nyereményjátékban való részvételre.

Az újonnan megnyitott Citibank-számlára a promóciós időszakban legalább egyszeri százezer forint egyösszegű jóváírásnak kell érkeznie, továbbá az ügyfél számlaegyenlegének 2010. június 30-án meg kell haladnia a százezer forintot.

Milyen lakossági számlacsomagokat kínálnak az érdeklődőknek?

Az ügyfelek különböző bankszámla használati szokásaihoz igazodva alakítottuk ki lakossági számlacsomagjainkat. Legnépszerűbb termékeink a Citibank 0 Ft-os bankszámlák. Ezeknél 0 Ft a számlavezetési díj, 0 Ft a készpénzfelvételi díj bármely hazai bankautomatából, 0 Ft az átutalási díj országon belüli, forintban történő átutalásokra, és a bankkártya is ingyenes. A díjmentesség feltétele, hogy havonta legalább 150.000 Ft egyösszegű jóváírás érkezzen a számlára bármilyen jogcímen (TOP díjcsomagban), vagy 3 millió Ft legyen a betéti és befektetési számlák együttes havi átlagegyenlege (VIP díjcsomagban). A feltételek nem teljesülése esetén az adott hónapban havi ügyfélkapcsolati díjat számítunk fel.

Milyen más bankszámlacsomagokat kínál a Citibank?

Vannak egyéb, kedvező ajánlataink azoknak is, akiknek a Citibanknál vezetett számlájára havonta legalább kétszer 100,000 Ft egyösszegű jóváírás érkezik (CitiDuo díjcsomag), vagy ha nem is érkezik rendszeres jóváírás a számlájukra, de 1,5 millió Ft felett van a havi átlagegyenlegük (CitiComfort és CitiControl díjcsomag).

Hol találnak az érdeklődők további tájékoztatást?

Lakossági folyószámla termékeink részletes leírása megtalálható honlapunkon a https://www.citibank.hu/hungary/homepage/landing_page/miskolc/index.htm linken, a fiókban pedig minden érdeklődőnek segítünk a legmegfelelőbb bankszámlacsomag kiválasztásában.

Szeretettel várjuk ügyfeleinket a Bajcsy-Zsilinszky u. 1-3. szám alatti fiókunkban hétfőnként 8.00 - 17.00 óra között, keddtől-csütörtökig 8.00-16.00-ig, pénteken pedig 8.00-15.00 óra között, hogy személyesen is meggyőződhessenek kínálatunkról, és természetesen telefonos érdeklődésüket is fogadjuk 06-46-501-230-as telefonszámon. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában