Helyi közélet

2010.04.27. 13:56

II. Varbói Boros Vigadalom

<p>Varbó - Minden érdeklődőt szeretettel hív és vár Varbó Község Önkormányzata és a Varbói Nyugdíjasok Egyesülete a május 8-án, szombaton megrendezésre kerülő II. Varbói Boros Vigadalomra.</p>

Ennek a részét képezi a második borverseny, amelynek a Faluház ad majd otthont. Nevezés a helyszínen, május 08-án 8 órától – 10 óráig. A nevezési díj 300 forint fajtánként. A fehér , a rozé és siller borokat víztiszta bordói palackban, a vörös borokat pedig zöld Bordói üvegekben kell leadni. Fajtánként 2 palackkal kell nevezni. A bíráló bizottság elnöke dr. Farkas Attila. Részletes információ a 06/ 30 /665-4348-as telefonon kérhető.

A nap folyamán az iskolaudvaron szakmai előadáson vehetnek részt a bortermelők, valamint a helyi és a környékbeli énekkarok bordalait hallgathatják. Az érdeklődőknek alkalmuk lesz Varbó falumúzeumának, templomának a megtekintésére, sétakocsikázásra és lovaglásra. A nevező borászokat az egyesület ebédre (varbói babgulyás formájában) vendégül látja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában