Helyi közélet

2010.04.08. 20:19

Bátor Tamás nem érti

<p>Miskolc - Bátor Tamás, a Miskolci Operafesztivál Kft. ügyvezetője csütörtök délelőtt értesült arról, hogy Kovács Ákos koncertje is akkor lesz, és szinte ugyanott, ahová Tarja Turunen énekes koncertjét hirdették meg az Operafesztivál keretében.</p>

Portálunknak elmondta: februártól árusítják a jegyeket erre a műsorra, eddig csaknem ezret eladtak. A sportcsarnokkal decemberben írták alá a szerződést, így nem értik, hogy lehet, hogy Ákos koncertet is szerveztek arra az időre. Igaz, hogy két külön részben lenne a két esemény, de két ilyen koncert esetében nagy az áthallás – mondta.

Az ügyvezető elmondta azt is, szeretné megbeszélni ezt a sportcsarnok szakembereivel, reméli csak félrértés történt, hiszen eddig mindig korrekt volt az együttműködésük.

(NSZR)


Blama? Ákos koncert és Opera Rock Show egy időben

boon | 2010.04.08 15:54

Miskolc – Június 12-én, egy létesítményen belül, a Miskolc Városi Szabadidőközpontban egyszerre, egy időben két könnyűzenei koncert is lesz. - hívta fel a figyelmünket Olvasónk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában