Helyi közélet

2008.12.02. 09:50

Jeges úton ütköztek Miskolcon

<p>Miskolc - Egy Skoda Octavia vezetője autózott a&#160;Lyukói úton a&#160;város irányába, amikor észlelte, hogy előtte a buszmegállóban áll a városi busz. Próbálta kikerülni, de nem tudta, mert egybefüggő jégréteg borította az úttestet.&#160;<DIA alt="Jeges úton ütköztek Miskolcon" height="800" width="960"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Jeges__ton__tk_ztek_Miskolcon/index.shtml , SERIE ,960,800)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Jeges úton ütköztek Miskolcon" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/video/34513/jeges---ton---tk--ztek-miskolcon-a-lyuk--si---ton" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/video/34515/jeges---ton---tk--ztek-miskolcon-a-lyuk--si---ton2" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egy személy sérült meg abban a balesetben, ami a Lyukói úton történt kedden reggel. Egy Skoda Octavia vezetője autózott a város irányába, amikor észlelte, hogy előtte a buszmegállóban áll a városi busz. Próbálta kikerülni, de nem tudta, mert egybefüggő jégréteg borította az úttestet. Megcsúszott és a személyautó jobb oldala kapta el a busz bal hátúlját, amiról az Octávia lepördült és a szembejövő márkatársásával, egy Fábiával is ütközött. Az Octávia vezetője fejsérült szenvedett, ezért elszállították a mentők kórházba. A buszon és a Fábiában senki sem sérült meg. A helyszínelés folyamán a forgalom állt, mert teljesen elzárták a balesetben résztvevő autók az utat. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában