Helyi közélet

2008.12.01. 08:04

Az utolsó vad éjszaka – Miskolci lánybúcsúk pikáns pillanatai

<p>Miskolc – Szőrös bilincs, pénisz-lufi, erotikus toalettpapír, cukor bimbódísz és persze chippendale fiúk. Csak néhány a lánybúcsúk elmaradhatatlan party-kellékei közül.</p>

Ha a vőlegény egy percre belesne a csajos bulira, biztosan leesne az álla. Na, azért a pasikat sem kell félteni. Az éjszaka nemritkán orgiába torkollik.

Az interneten csak úgy hemzsegnek a búcsúztatóra szánt praktikák és játékok. A szelídebbek sem ússzák meg erotikus ajándékok nélkül. Szinte kötelezően ott van a repertoárban az ehető bugyi, a síkosító, meg persze a pénisz alakú szívószál. Kedvelt poén, hogy a barátnők rendhagyó csokorral kedveskednek a menyasszonynak, amit felfújt óvszerekből köt meg a virágos. Ezt aztán ki lehet lyuggatni egy tűvel, hiszen többé úgysem lesz szükség rá. Az est királynőjének szalag is jár, akár a világszépe-versenyeken, csak éppen itt az a felirat díszeleg rajta: eladva.

Gumibaba, cicaruha, meg egy rakás pornó

"A lányok kedvelik a jelkép-értékű ajándékokat, amik azért zaftosak is egy kicsit. Ilyen például a szőrös bilincs, ami azt jelenti: most már egy életre össze lesztek láncolva" - magyarázza Reni, aki egy belvárosi szexshopban dolgozik. "Kedvelt ajándéknak való a fehérnemű is. De nem ám a visszafogottan csábos, ízléses darabok! Ilyen alkalmakra az alul lyukas cicaruhákat viszik, vagy a prosti-jelmezeket. A konszolidáltabbak pedig vicces, huncut kötényt vásárolnak. Jó ajándék lehet még a szextársasjáték, de szigorúan a kétszemélyes verzió, és a masszázsolajak. Azzal csak az a baj, hogy a pasik általában nem nagy kedvvel kényeztetik a lányokat vele" - mondja.

Reninek az a tapasztalata, hogy a legénybúcsúk azért sokkal durvábbak a lánybuliknál. "Nekik már jöhetnek a húszezres gumibabák, művaginák, felfújható állatok, és a pornóvideók. El nem tudom képzelni, mit csinál tíz-tizenöt összezárt fiú egy rakás pornókazettával. Együtt nézik egész este?" - találgat.

"Ha vetkőzésről van szó, a lányok abban is inkább az esztétikumra törekszenek, és kidolgozott testű chippendale fiúkat hívnak. A fiúk ellenben sokszor poénosra veszik a figurát, és például a Miskolc-szerte hírhedt "Ilonka" művésznéven ismert férfi prostituáltat invitálják a buliba. Hallottam már olyan esetről, hogy a legénybúcsú verekedésbe torkollott" - meséli. "De azért azt, amit később nagy büszkén az estéről mesélnek, érdemes osztani vagy tízzel. A lányok őszintébbek, ám ők csak pironkodva ejtenek néhány szót a történtekről."
Ami nem is csoda, hiszen az esetek többségében bizony még utoljára félrekacsintanak a menyasszonyok. A rokon ritka vendég ezeken a vad éjszakákon, a barátnők pedig tartják a szájukat, hiszen tudják jól: ők is sorra kerülnek egyszer.

Táncos fiúk rendőrruhában

Egy neve elhallgatását kérő chippendale fiú is megerősíti, hogy a lányok bizony hajlamosak "megbolondulni" ilyenkor. "Az alkoholszinttől függ, hogy megcsalja-e az ünnepelt a párját" - állítja a fiú. "Mire odaérünk a bulira, általában már a világát nem tudja a csajszi. De ha ő mégsem nyomulna ránk, még mindig ott vannak a barátnők" - részletezi irigylésre méltó munkáját. Megtudjuk tőle, hogy a huszonöt perces showtánc vége felé jön a székes jelenet. Ekkor bizony már mindent megmutat magából a táncos.

És hogy mit csinálnak közben a lányok? Hát sikítanak! Na meg fogdossák, karmolják, harapják meghívott vendégeik testét, ahol csak érik. De vajon megállnak-e ennyinél? Egy szobára való feltüzelt közül biztos akad egy-kettő, akit könnyű táncba vinni... "Akár több is" - mosolyog rejtélyesen a chippendale. Akiknek bizony lehetnek extra kívánságaik. "Néha rendőrruhában kopogtatunk be hozzájuk, és leszidjuk őket, hogy hangosan szól a zene. Aztán már jön is a vetkőzés. De voltam már pizzafutár, sőt, ugrottam ki torta közepéből is" - újságolja.

Pénzért némi plusz is jár

Szerinte mindössze annyi a különbség a búcsúztatókon a lányok és fiúk mentalitása között, hogy míg a lányok diszkréten elvonulnak az aktuális kedvessel, és magukra zárják a szobaajtót, addig az erősebbik nem tagjai ott helyben vetik rá magukat a lányokra. Mármint a legénybúcsúkon riszáló sztriptíztáncos hölgyekre. Akik közül bizony nem kevesen – pénzért vagy ingyen – hajlandóak némi plusz szolgáltatásra. Így történhet, hogy a legénybúcsúból végül valóságos orgia lesz. Na és mi van, ha egy nagynéni, netán anyuka téved be egy ilyen rendezvényre? "Előfordult már, hogy anyuka is rendesen beindult. Az idősebbek között éppúgy vannak elvetemültek."

Kriszta nem hívta meg a leánybúcsújára a mamáját, leendő anyósát pedig pláne nem. Nem is csoda: reggel a menyasszony más férfi karjaiban ébredt. Kriszta nem bánta meg a félrelépést, szerinte ez a buli erről szól. "Az utolsó alkalom. Ilyenkor bármi belefér." Megkérdeztük, hogy ezt vajon az azóta férjjé előlépett vőlegény is így gondolja-e, de – mint sejtettük – vele nem ismertették az est forgatókönyvét. "Azért őt sem kell félteni" - háborog a lány. "Két sztriptíztáncosnő rázta magát neki, akikkel állítólag csak csókolózott (szigorúan a koreográfia szerint), de én nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy több is történt ennél."

Ó, az a vad utolsó éjszaka! Ha másért nem, ezért aztán érdemes férjhez menni. Vagy mégsem?

- zsana -

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában