Helyi közélet

2008.11.05. 09:18

Sikeresnek ígérkező sárospataki színházi szezon

<p>Sárospatakon a napokban a 10. színházi szezon kezdődött el a Művelődés Háza és Könyvtárban. A nyitó előadás Eisemann Mihály – Szilágyi László Én és a kisöcsém című zenés bohózata volt Koltai Róbert szereplésével.</p>

Az elmúlt évek bebizonyították, a Sárospatakon és vonzáskörzetében élők úgy gondolják, szükség van a színházra – mondta Csatlósné Komáromi Katalin, a sárospataki Művelődés Háza és Könyvtár igazgatója. – Számos visszatérő bérletesünk van, de az új érdeklődők száma is egyre nő. Ennek köszönhető, hogy már a szezon meghirdetése után nem sokkal több mint 300 bérletet eladtunk és az első előadás előtt 367 bérlettulajdonost köszönthettünk. Ez azt is jelenti természetesen, hogy szép számmal voltak olyanok, akik csak egy előadásra váltottak jegyet, hiszen telt háza előtt zajlott az előadás és bízunk abban, hogy ezek az alkalmi színházlátogatók is bérletessé válnak idővel.

A következő előadás december 2-án a Forrás Színház előadásában Molnár Ferenc Az üvegcipő című vígjátéka lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában