Helyi közélet

2008.11.30. 10:18

Miskolci könyvtárban csajozni?

<p>Az Internet csakúgy&#160;hemzseg a különböző csajozási, flörtölési tanácsoktól.&#160;Azt mondják&#160;a legalkalmasabb hely&#160;az ismerkedésre&#160;a könyvtár. Állítólag konkrét&#160;jelzések is léteznek már arra, hogy eláruljuk&#160;szándékainkat.&#160;<A href="http://video.boon.hu/video/34136/k--nyvt--rban-csajozni-" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A diszkók ideje lejárt. - állítják a különböző csajozási, flörtölési tanácsokat nyújtó internetes oldalak, melyek mindegyike egyetért abban, hogy jobb helyek is léteznek az ismerkedésre. „A nagyobb szórakozóhelyekkel az a fő probléma hogy hangosak, nagy a konkurencia, és legyél bármilyen megnyerő, csak egy – elhárítani való - újabb próbálkozó maradsz.” - olvashatjuk. De akkor hol érdemes próbálkozni? Ajánlatok akadnak bőven. Az egyik legalkalmasabb terepként a könyvtárakat említik. Meglepő lehet, de állítólag - pontosan emiatt – működőképes. Csendes és nyugodt. Sok az értelmes fiatal nő.

A könyvek pedig kiváló témaként szolgálhatnak a beszélgetés kezdeményezéséhez.. „Ha pedig egy jó kapcsolatot tudsz ebben a helyzetben kialakítani, akkor máshol könnyen folytathatjátok ezt a fantasztikus párbeszéded.” - hangzik az egyik internetes jó tanács. Hasonlóan alkalmas helyként említik még a bevásárlóközpontokat, a zsúfolt kávézókat, lemez-, illetve könyvesboltokat, nagyobb élelmiszerboltokat. A fent említett helyeken való ismerkedés fázisait egyes honlapokon akár lépésről lépésre is megismerhetjük. A könyvtárral kapcsolatban olyanról is hallottam már, hogy különböző jelek léteznek arra, hogy valaki kifejezze ismerkedési szándékát.

A következő történet az egyik lány ismerősömmel esett meg egy budapesti könyvtárban. A polcok között nézelődött, válogatta a könyveket. Amelyikre szüksége volt azokat az ölébe vette és tovább keresgélt. Már épp vitte volna őket kikölcsönözni, mikor véletlenül megcsúszott, a könyvek kicsúsztak a kezéből és a földön landoltak.

Leguggolt és szedegetni kezdte őket. Ekkor azonban egy fiatal srác lépett oda hozzá, és felajánlotta segítségét. Közösen összeszedték a széthullott könyveket, majd a fiú egy kávéra invitálta szerencsétlenül járt hősünket, aki gyanútlanul el is fogadta a „szimpatikus úriember” meghívását a könyvtár büféjébe. Mind a kávé, mind a beszélgetés jó ízűre sikeredett. Hamar kiderült azonban, hogy a fiúnak egészen más szándékai (is) vannak. A lány nagyon meglepődött és mikor közölte, hogy ez nem lehetséges, a fiú teljesen felháborodott. „Akkor meg minek ejtetted el a könyveid?” - hangzott a szemrehányás. Vajon ezek az újfajta ismerkedési szokások Miskolcon működnek?

Elképzelhető lenne, hogy - bizonyos helyzetekben - jelentéktelennek tűnő mozdulatok valójában komoly szándékokat fejeznek ki? Hamarosan kiderítjük...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában