Helyi közélet

2008.07.03. 09:55

Nyílt napok, nyitott cégek - programsorozat Miskolcon

<p>Miskolc - "Nyílt nap-nyitott cégek" címmel indított programsorozatot a B.-A.-Z. megyei kereskedelmi és iparkamara (BOKIK) tavasszal. Ennek keretében havonta egy alkalommal lehetőséget biztosítanak egy vállalkozás bemutatására.</p>

Elsőként egy építőipari bemutatóterem innovációs termékházának átadására hívták az érdeklődőket, majd egy miskolci vendéglátós mutatkozhatott be, harmadikként pedig egy acélipari vállalat vállalta a házigazda szerepét. A legutóbbi, szerdai rendezvényen pedig a Háztető Kft. fogadta a kereskedőket, és kérte segítségüket egy új üzletközpont megvalósításában.

Pintér Zoltán, a BOKIK gazdaságfejlesztési szakigazgatója elmondta: a rendezvénysorozat eddigi tapasztalata, hogy a kereskedők eredményes üzeleteket kötöttek, partnereket találtak. Éppen ezért – folytatta – ősszel folytatódik a program, többek között műanyagipari- és fűtéssel foglalkozó cégek bemutatkozásával.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában