Helyi közélet

2008.06.06. 12:21

Renault-ok "talákozása" Miskolcon

<p>Miskolc - Ráfutásos baleset történt Miskolcon, a József Attila utcán pénteken délben.&#160;<DIA width="900" height="700" alt="Renault-ok ütköztek a József Attila utcában 2008.06.06."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Renault_ok__tk_ztek_a_J_zsef_Attila_utc_ban/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Renault-ok ütköztek a József Attila utcában 2008.06.06." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-renault-baleset-miskolc-jozsef-attila_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Egy Renault Megane haladt egyenesen a városból kifelé, amikor a zöld lámpánál előtte feltorlódott a sor, ezért megállt. Ezt a forgalmi szituációt későn észlelte a mögötte haladó Scenic vezetője és belehajtott a Megane hátuljába. Mivel a József Attila utcán a lámpák össze-vissza működtek ebben az időpontban, így nagy dugó alakult ki ezen útszakaszon rövid időn belül. Ezt a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai a gyors munkájuklnak köszönhetően hamar meoldották.

Személyi sérülés nem történt, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában