Helyi közélet

2008.06.11. 12:34

Képzőművészeti szabadiskola Miskolcon

<p>Miskolc - A Miskolci Galéria az idén nyáron július 7. és 18. között szervezi meg a XV. Nyári Képzőművészeti Szabadiskolát.A szabadiskolát Csordás Zoltán és Lévai Ádám képzőművészek vezetik.</p>

A Miskolci Galéria az idén nyáron július 7. és 18. között szervezi meg a XV. Nyári Képzőművészeti Szabadiskolát. A népszerű művészeti táborba olyan fiatal – elsősorban középiskolás korú – növendékeket várnak a szervezők, akik továbbtanulásukhoz, vagy önképzésükhöz szeretnének felhasználható elméleti és gyakorlati ismereteket szerezni.

A hagyományos rajzolás és festés mellett a műhelyekben tanári segítséggel megismerhetik a sokszorosított grafikai technikák egész folyamatsorát, megtanulják a magasnyomás, mélynyomás, síknyomás (litográfia) műfajbeli sajátosságait, e technikák kínálta lehetőségeket. A szabadiskolát Csordás Zoltán és Lévai Ádám képzőművészek vezetik.
A Miskolci Galéria idén is ösztöndíjat ajánl fel a szabadiskola legtehetségesebb diákjainak.

Jelentkezés: Június 20-ig, a Miskolci Galéria igazgatóságán Madarász Györgyinél
Tel: 46/500-681, 500-684, 30-9426146
e-mail: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában