Helyi közélet

2008.05.22. 14:39

Villanyoszlopot döntött a teherautó a Lyukói úton

<p>Miskolc - Lyukóbánya felől érkezett egy IFA teherautó a Lyukói úton egy nagy jobbos kanyarban, amiből kijövet elvesztette a sofőr az uralmát a volánja fölött.&#160;<DIA alt="Oszlopnak hajtott a teherautó" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Oszlopnak_hajtott_a_teheraut_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Oszlopnak hajtott a teherautó" src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-lyukoi-baleset1_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-lyukoi-baleset2_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Ezután kacsázott egy kicsit az úton és egy az árokban lévő villanyoszlopot ledöntött a bokrok közé. Az eset után a sofőr a rendőrséget hívta, mert állítása szerint durrdefekt miartt történt meg a baleset. Mivel ezt nem egyszerű bizonyítani, ezért a rendőrség igazságügyi szakértőt rendelt ki a helyszínre, hogy kiderüljön az igazság.
A  baleset során személyi sérülés nem történt.
A baleset körülményeit a rendőrség igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában