Helyi közélet

2008.05.23. 07:22

Riadalmat keltettek az utcai bunyóval az Avason

<p>Miskolc - Az esti órákban esett egymásnak az Áfonyás utcán több férfi a közeli napokban Miskolcon, az Avasi lakótelepen. A rendőröknek is be kellett avatkozniuk.&#160;<A href="http://www.boon.hu/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/a-bunteto-torvenykonyv/cn/boon-news-em_01-20070419-035515"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><STRONG>&#160;A Büntető törvénykönyv</STRONG></A></p>

A nyílt, utcai verekedéssel kapcsolatban érkezett segélykérés után a járőrök vonultak a megadott helyre, ahol többen csépelték egymást.

A tanúk szerint az egyik csoportosulás kötött bele a másik csapatba. Előbb csak kiabáltak és szitkozódtak, majd tettlegesség lett a nézetkülönbségből. A verekedés helyszínéről négy személyt előállított elő a rendőrség. kihallgatásuk után azonban távozhattak. Az ellenük indult eljárás során szabadlábon védekezhetnek majd.

Egymásnak estek az utcán az Avasi lakótelepen
Miskolc - Több járőrautót vezényeltek Miskolcon az Avasi lakótelepen lévő Áfonyás utcára pénteken este, mert két ellenérdekeltségű csoportosulás egymásnak esett és ütötték egymást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában